Reguliere schoonmaak

Voor het indelen van uw dagelijkse c.q. wekelijkse schoonmaak gaan wij graag met u om de tafel. Heuvelman zal samen met u het werkprogramma, de methodieken en de frequenties bespreken. Daarnaast zullen wij u ten alle tijden adviseren bij veranderingen, wijzigingen en ontwikkelingen in de markt. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte en zullen alle wensen en behoeften meenemen in onze aanbiedingen. Zo houden wij tevens rekening met trends zoals flexibele werktijden en het inzetten van dagschoonmaak. Daarnaast zullen wij, in samenspraak met u, bepalen welke contractvorm sluitend is binnen uw object. Heuvelman biedt u twee verschillende contractvormen/werkprogramma’s:

 

''Inspanningsgerichte werkprogramma’s (traditioneel)''

Binnen deze vorm zullen alle werkzaamheden, methodes en frequenties van tevoren vastgelegd worden. U kunt de schoonmaker/schoonmaakster op de afgesproken tijdstippen verwachten en hij/zij voert zijn/haar werkzaamheden uit zoals deze staan omschreven in het werkprogramma.

 

''Resultaatgerichte werkprogramma’s (het nieuwe werken)''

Resultaatgerichte schoonmaak speelt in op de ontwikkelingen, de situatie en de bezetting binnen een gebouw. Bij deze manier van werken bepalen wij, in samenspraak met de klant, wat het gewenste eindresultaat is. Er wordt uitsluitend gekeken hoe schoon een ruimte behoort te zijn. Frequenties en handelingen spelen hierbij dus geen leidende rol. Schoonmakers dienen zelfsturend te werk te gaan; ‘’Schoon is schoon. Vieze ruimten dienen intensiever schoongemaakt te worden’’.

 

 

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN...