De Dag van de Schoonmaker 2023

15 juni 2023

Een ode aan de helden en heldinnen die ons dagelijks leven glanzend schoon houden !

 

15 juni 2023 - Wij vieren vandaag De Dag van de Schoonmaker (DDVDS). Dé dag waarop al onze medewerkers extra in het zonnetje gezet zullen worden. 

 

Deze speciale dag gebruiken wij om onze waardering uit te spreken voor het harde werk en toewijding van deze onmisbare beroepsgroep. Schoonmakers spelen een essentiële rol in onze samenleving, maar worden vaak over het hoofd gezien. Denk maar aan de schoonmakers die kantoren, scholen en openbare ruimten elke dag weer laten stralen. Ze werken vaak in de vroege uurtjes of juist 's avonds laat, zodat wij kunnen genieten van schone en hygiënische omgevingen. Ze maken niet alleen schoon, maar dragen ook bij aan onze gezondheid en welzijn.

 

Wij zetten onze medewerkers daarom jaarlijks in het zonnetje om ze zo te laten zien dat hun inzet van onschatbare waarde is! Iedere medewerker van Schoonmaakbedrijf Heuvelman ontvangt vandaag een attentie op hun huisadres. De Dag van de Schoonmaker 2023 is het perfecte moment om ook jouw waardering te tonen. Geef onze mensen vandaag wat extra aandacht en laat je waardering blijken. Het hoeft niet groot te zijn. Een bedankje, een schouderklopje, een complimentje of een extra brede glimlach doet ieder mens goed.

 

Oorsprong
De Internationale dag van de Schoonmaker vindt zijn oorsprong in Los Angeles. Op 15 juni 1990 gingen de schoonmakers daar de straat op voor een demonstratie. Er werd ingezet op betere arbeidsvoorwaarden voor de schoonmaakbranche. Sindsdien wordt ieder jaar op 15 juni deze demonstratie herdacht op de Internationale Dag van Rechtvaardigheid van de Schoonmaker. Er wordt stilgestaan bij het werk en de arbeidsvoorwaarden van schoonmakers. Ook in Nederland staan we hierbij stil. Daarom vieren we op 15 juni De Dag van de Schoonmaker. Op feestelijke wijze creëren we een podium voor onze schoonmakers. Zij verdienen dat podium, zij verdienen het om in het zonnetje te staan. Immers, zij maken het verschil !

 

Wij wensen alle medewerkers van Schoonmaakbedrijf Heuvelman elke dag een fijne dag met veel werkplezier en waardering, maar op deze speciale dag nog een extra shout-out naar jullie :

BEDANKT ! JULLIE ZIJN TOPPERS ! 

 

 

 

    Deel pagina
 
 
15 juni 2023 Wij zijn live ! Sinds vandaag presenteren wij met trots ons totaal vernieuwde website. De website is voorzien van een moderne interface en is tevens... Lees volledig bericht